Interceptor od IndigoVision dokáže ešte viac vďaka rozšírenému IR prisvieteniu a funkcii "White Light"!

Kategórie keyboard_arrow_down
Už od svojho počiatku, HD Interceptor PTZ kamera od IndigoVision zefektívňuje a uľahčuje prácu pri vyhľadávaní zločincov aj počas tých najtmavších nocí.


Sme si vedomí toho, že kvalita videokamery je dôležitým faktorom v každom bezpečnostnom systéme a aj preto sme sa rozhodli spolupracovať so spoločnosťou IndigoVision, s ktorou spoločne, kvôli Vašej bezpečnosti, pokračujeme v testovaní a zvyšovaní kvality jej produktov aj naďalej.

PTZ kamera HD Interceptor, ktorá funguje s najnovšou inovatívnou senzorovou technológiou Sony CMOS Starvis, poskytuje ohromujúci obraz vo vysokom rozlíšení vo všetkých svetelných podmienkach. Predtým dokázal HD Interceptor sledovať podozrivé objekty do maximálnej vzdialenosti 175 metrov.
S najnovšími produktovými aktualizáciami sa maximálna vzdialenosť dohľadu zvýšila až na 275 metrov s IR prisvietením a 250 metrov s funkciou White Light.HD Interceptor PTZ



 
Sme presvedčení že táto jedinečná vlastnosť hovorí za všetko a v prípade, že si Vaše objekty vyžadujú takýto typ zabezpečenia, HD Interceptor PTZ kamera je ideálnou a určite spoľahlivou voľbou.

K dispozícii je v niekoľkých prevedeniach, je kompatibilný so softvérom na správu - IndigoVision Control Center a je súčasťou kompletného riešenia End-to-End od spoločnosti IndigoVision.

Ak chcete zistiť viac, stiahnite si technický list PTZ kamery HD Interceptor, alebo nás kontaktujte.

 

677 realizácií

2881 servisných zásahov

15 rokov na trhu

Zobraziť referencie

NOVINKY

Všetky novinky
25.10.2017 Inštalácia PCS v obchodných prevádzkach Vero Moda a Jack&Jones v OC Chodov, Praha, Česká republika.
19.10.2017 Servisný výjazd v OC Shopping City Süd pri Viedni, Rakúsko.
19.10.2017 Inštalácia PCS v obchodnej prevádzke Nespresso OC Eurovea, Bratislava, Slovenská republika.