Zostať v bezpečí znamená, že vždy máte všetko pod kontrolou

Kategórie keyboard_arrow_down
A to je presne, čo vám IndigoVision prináša prostredníctvom svojich zariadení, strážiacich vašu bezpečnosť a súkromie!














 

Sme veľmi radi, že vám môžeme predstaviť úplne nový rad produktov značky IndigoVision, určených pre správu hardvéru, aby bola vaša spoločnosť vždy zabezpečená, aby ste ju mali pod kontrolou a vždy s pohodlným prístupom!

Ako aktívna súčasť komplexného "end-to-end" riešenia, všetky hardvérové produkty IndigoVision Security Management sú navrhnuté za účelom vyváženého a vyrovnaného výkonu a stability celkového systému tak, aby bola vaša spoločnosť zabezpečená. Každý produkt zo skupiny Security Management Hardware je kompatibilný s softvérom IndigoVision, Control Center-om a celou našou ponukou IP kamier a sieťových nahrávacích zariadení (NVR).

Výkonnosť každého z týchto produktov (Security Management Hardware) je zaručená starostlivým výberom, vlastným vývojom a prísnym testovaním. To znamená v praxi, že systém vám nezamrzne uprostred sledovania podozrivého a vy budete mať vždy svoju bezpečnosť pod úplnou kontrolou.

Citiť sa bezpečne je úžasný pocit, ale zároveň aj pohodlný! Teraz môžete zakúpiť všetky produkty pre vaše bezpečnostné riešenie pod jednou strechou, a to od nás - IndigoVision bude vašou jedinou zastávkou bez ohľadu na vaše bezpečnostné potreby, čo vám ušetrí drahocenný čas a peniaze.

Kompletný sortiment produktov na správu hardvéru IndigoVision Security Management obsahuje:
  • hybridná pracovná stanica (NVR)
  • Mini Client pracovná stanica
  • Platinum Client pracovná stanica
  • 24″ monitor pracovnej stanice
  • ovládacia klávesnica
Získajte viac informácií o týchto jedinečných nových produktoch pre správu hardvéru a kontaktujte nás emailom, alebo telefonicky. Naše kontaktné informácie nájdete tu.

677 realizácií

2881 servisných zásahov

15 rokov na trhu

Zobraziť referencie

NOVINKY

Všetky novinky
25.10.2017 Inštalácia PCS v obchodných prevádzkach Vero Moda a Jack&Jones v OC Chodov, Praha, Česká republika.
19.10.2017 Servisný výjazd v OC Shopping City Süd pri Viedni, Rakúsko.
19.10.2017 Inštalácia PCS v obchodnej prevádzke Nespresso OC Eurovea, Bratislava, Slovenská republika.